Pstruh na másle

Ingredience na 1 porci

Mouka polohrubá5 g
Pstruh200 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Kmín1 špetka
Máslo ghee7 g

Pstruha očistíme a osušíme. Pak jej nasolíme, opepříme, nakmínujeme i ve vnitřní části. Necháme zahřát pánvičku s trochou másla. Pstruha lehce zaprášíme moukou a necháme jej prudce opékat nejprve z jedné a pak z druhé strany. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 110.86 Kj

Bílkoviny0.29 g
Sacharidy0.75 g
Tuky1.1 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.62 g
Cholesterol0.03 g
Vláknina0.04 g

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Ryby a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.