Pstruh na másle
Ingredience na 1 porci
Mouka polohrubá | 5 g | |
Pstruh | 200 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Kmín | 1 špetka | |
Máslo ghee | 7 g |
Pstruha očistíme a osušíme. Pak jej nasolíme, opepříme, nakmínujeme i ve vnitřní části. Necháme zahřát pánvičku s trochou másla. Pstruha lehce zaprášíme moukou a necháme jej prudce opékat nejprve z jedné a pak z druhé strany.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 110.86 Kj
Bílkoviny | 0.29 g |
Sacharidy | 0.75 g |
Tuky | 1.1 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.62 g |
Cholesterol | 0.03 g |
Vláknina | 0.04 g |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot