Vepřová panenka s bramborem
Ingredience na 1 porci
Brambory | 120 g | |
Olej olivový | 1 ml | |
Vepřová panenka | 150 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka |
Vepřovou panenku omyjeme a nakrájíme na medailónky cca 2cm vysoké. Poté je lehce nasolíme a opepříme. Zprudka orestujeme z obou stran. Možno podávat více či méně propečené, dle vlastní libosti.Podáváme s vařenými brambory.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 43.743 Kj
Bílkoviny | 0.23 g |
Sacharidy | 0.19 g |
Sacharidy z cukrů | 0.01 g |
Tuky | 1.05 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Vláknina | 0.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot