Vepřová panenka s bramborem

Ingredience na 1 porci

Brambory120 g
Olej olivový1 ml
Vepřová panenka150 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Vepřovou panenku omyjeme a nakrájíme na medailónky cca 2cm vysoké. Poté je lehce nasolíme a opepříme. Zprudka orestujeme z obou stran. Možno podávat více či méně propečené, dle vlastní libosti.Podáváme s vařenými brambory.

 

 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 43.743 Kj

Bílkoviny0.23 g
Sacharidy0.19 g
Sacharidy z cukrů0.01 g
Tuky1.05 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina0.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.