Karbenátek z kapusty a masa

Ingredience na 1 porci

Česnek1 stroužek
Vejce1 kus
Kapusta hlávková50 g
Strouhanka10 g
Sůl1 špetka
Olej slunečnicový1 lžíce
Maso mleté50 g

Kapustu uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na malé kousky. Smícháme s mletým masem, vejcem, strouhankou, česnekem a solí. Osmažíme na teflonové pánvi a troše oleje.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 633.569 Kj

Bílkoviny6.75 g
Sacharidy2.58 g
Tuky5.71 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.56 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.11 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina0.03 g
Sodík0.07 g
Vápník0.04 g

Alergeny

  • Vejce a výrobky z nich
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.