Steak s bramborovou kaší s dýní Hokkaido

Ingredience na 1 porci

Brambory bez slupky100 g
Kuřecí maso200 g
Dýně hokkaido (po tepelné úpravě)100 g
Sůl1 špetka

Kuřecí maso si omyjeme, naklepeme a osolíme. Vložíme na  rozpálenou pánvičku s olejem. Opečeme z obou stran. Možno použít na ochucení bylinky.Uvaříme brambory, který umixujeme nebo prošťoucháme.Dýni oloupeme a nakrájíme ji na menší kousky. A uvaříme ve vodě do změknutí, pak ji vložíme do kaše a opět mixujeme.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 9.002 Kj

Bílkoviny0.16 g
Sacharidy0.22 g
Tuky0.07 g
Vláknina0.04 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.