Steak s bramborovou kaší s dýní Hokkaido
Ingredience na 1 porci
Brambory bez slupky | 100 g | |
Kuřecí maso | 200 g | |
Dýně hokkaido (po tepelné úpravě) | 100 g | |
Sůl | 1 špetka |
Kuřecí maso si omyjeme, naklepeme a osolíme. Vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem. Opečeme z obou stran. Možno použít na ochucení bylinky.Uvaříme brambory, který umixujeme nebo prošťoucháme.Dýni oloupeme a nakrájíme ji na menší kousky. A uvaříme ve vodě do změknutí, pak ji vložíme do kaše a opět mixujeme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 9.002 Kj
Bílkoviny | 0.16 g |
Sacharidy | 0.22 g |
Tuky | 0.07 g |
Vláknina | 0.04 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot