Hovězí maso v pikantní omáčce s fazolemi
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Česnek | 1 stroužek | |
Olej olivový | 1 ml | |
Rajčata cherry | 1 hrst | |
Cibule | 1 kus | |
Paprika červená | 1 kus | |
Chilli paprička | 1 kus | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Kmín | 1 špetka | |
Koření paprika mletá | 1 špetka | |
Hovězí mleté | 100 g | |
Fazole červené konzervované | 100 g | |
Rýže celozrnná | 160 g |
Na drobno nakrájenou cibuli orestujte po té přidejte papriku, mleté maso, rajčata a koření. Zalijte vodou a duste pod pokličkou cca 25 minut. Přisypte fazole a znovu 10 minut poduste.
Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena.
Vyhledávané je hovězí maso zejména pro svůj obsah zdraví prospěšných bílkovin. Z toho důvodu doporučujeme vyzkoušet i recept na sušené maso, které se řadí k trvanlivým potravinám.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 543.249 Kj
Bílkoviny | 3.64 g |
Sacharidy | 19.82 g |
Sacharidy z cukrů | 6 g |
Tuky | 4.57 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.93 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.11 g |
Vláknina | 6.08 g |
Vápník | 37.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot