Hovězí maso v pikantní omáčce s fazolemi


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Česnek1 stroužek
Olej olivový1 ml
Rajčata cherry1 hrst
Cibule1 kus
Paprika červená1 kus
Chilli paprička1 kus
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Kmín1 špetka
Koření paprika mletá1 špetka
Hovězí mleté100 g
Fazole červené konzervované100 g
Rýže celozrnná160 g

Na drobno nakrájenou cibuli orestujte po té přidejte papriku, mleté maso, rajčata a koření. Zalijte vodou a duste pod pokličkou cca 25 minut. Přisypte fazole a znovu 10 minut poduste.

Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena.

Vyhledávané je hovězí maso zejména pro svůj obsah zdraví prospěšných bílkovin. Z toho důvodu doporučujeme vyzkoušet i recept na sušené maso, které se řadí k trvanlivým potravinám.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 543.249 Kj

Bílkoviny3.64 g
Sacharidy19.82 g
Sacharidy z cukrů6 g
Tuky4.57 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.93 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.11 g
Vláknina6.08 g
Vápník37.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.