Zeleninová polévka
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Česnek | 2 stroužky | |
Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
Olej olivový extra panenský | 5 ml | |
Rajčata cherry | 4 hrsti | |
Cibule červená | 2 kusy | |
Tymián | 1 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Zelené fazolové lusky | 100 g | |
Bujón v kostce | 12 g | |
Fazole bílé | 30 g |
Orestujte česnek s cibuli, přidejte pokrájená rajčata a nechte podusit. Přilijte připravený bujón, vsypte fazolové lusky a vařte cca 10 minut. Dochucujte kořením a přimíchejte bílé fazole a znovu krátce povařte. Navrch ozdobte pokrájenými lístky bazalky.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 198.327 Kj
Bílkoviny | 2.13 g |
Sacharidy | 6.77 g |
Sacharidy z cukrů | 0.02 g |
Tuky | 1.35 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.62 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.41 g |
Vláknina | 1.38 g |
Vápník | 0.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot