Zeleninová polévka


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Česnek2 stroužky
Bazalka čerstvá1 hrst
Olej olivový extra panenský5 ml
Rajčata cherry4 hrsti
Cibule červená2 kusy
Tymián1 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Zelené fazolové lusky100 g
Bujón v kostce12 g
Fazole bílé30 g

Orestujte česnek s cibuli, přidejte pokrájená rajčata a nechte podusit. Přilijte připravený bujón, vsypte fazolové lusky a vařte cca 10 minut. Dochucujte kořením a přimíchejte bílé fazole a znovu krátce povařte. Navrch ozdobte pokrájenými lístky bazalky.   

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 198.327 Kj

Bílkoviny2.13 g
Sacharidy6.77 g
Sacharidy z cukrů0.02 g
Tuky1.35 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.62 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina1.38 g
Vápník0.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.