Pstruh se salátem
Ingredience na 1 porci
Mrkev | 1 kus | |
Olej olivový | 10 ml | |
Pstruh | 150 g | |
Cibule jarní | 1 kus | |
Paprika žlutá | 1 kus | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
Koriandr mletý | 1 špetka |
Očistíme pstruha, zakapeme citronem, osolíme, opepříme a dáme péct do truby na pečícím papíru a pečeme 30 minut. Mrkev, papriku a cibulku nakrájíme na tenké nudličky a dáme na talíř na hromádku zeleniny položíme pstruha. Dochutíme solí, pepřem, olejem, citronem a koriandrem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 288.57 Kj
Bílkoviny | 2.71 g |
Sacharidy | 12.04 g |
Sacharidy z cukrů | 0.01 g |
Tuky | 1.58 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Vláknina | 6.31 g |
Vápník | 27 g |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot