Pstruh se salátem

Ingredience na 1 porci

Mrkev1 kus
Olej olivový10 ml
Pstruh150 g
Cibule jarní1 kus
Paprika žlutá1 kus
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Citrónová šťáva čerstvá5 g
Koriandr mletý1 špetka

Očistíme pstruha, zakapeme citronem, osolíme, opepříme a dáme péct do truby na pečícím papíru a pečeme 30 minut. Mrkev, papriku a cibulku nakrájíme na tenké nudličky a dáme na talíř na hromádku zeleniny položíme pstruha. Dochutíme solí, pepřem, olejem, citronem a koriandrem.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 288.57 Kj

Bílkoviny2.71 g
Sacharidy12.04 g
Sacharidy z cukrů0.01 g
Tuky1.58 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina6.31 g
Vápník27 g

Alergeny

  • Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.