Salát s ovocem a kuřecím masem

Ingredience na 1 porci

Bazalka čerstvá1 hrst
Olej olivový5 ml
Kuřecí prsa (restovaná)80 g
Nektarinka ( 145 g )1 kus
Víno hroznové1 hrst
Cibule červená1 kus
Polníček25 g
Chilli paprička1 kus
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Salát little gem100 g

Maso osolíme, opepříme a orestujeme. Poté jej nakrájíme na tenké plátky. Salátové listy použijeme místo misky a do každého vložíme lístek polníčku, natrhané bazalky, rozpůlené hroznové víno, nektarinku nakrájenou na drobné kostičky, cibuli na proužky a mírně zakápneme olejem.   

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 400.5636 Kj

Bílkoviny2.7 g
Sacharidy17.77 g
Sacharidy z cukrů0.03 g
Tuky1.35 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.91 g
Vláknina2.54 g
Sodík0.01 g
Vápník0.01 g
Gi48

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.