Tukožroutská polévka
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Cibule | 1 kus | |
Mrkev | 1 kus | |
Paprika zelená | 1 kus | |
Pepř | 1 špetka | |
Rajčata | 1 kus | |
Petržel nať | 10 g | |
Bujón v kostce | 3 g | |
Koření kari | 1 špetka | |
Celer řapíkatý | 1 kus | |
Zelí bílé | 40 g |
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a spolu s kostkou bujonu uvaříme doměkka. Polévku dochutíme pepřem, petřželkou nebo kari kořením.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 564.585 Kj
Bílkoviny | 4.32 g |
Sacharidy | 25.92 g |
Sacharidy z cukrů | 6.03 g |
Tuky | 1.43 g |
Vláknina | 11.13 g |
Vápník | 37.01 g |
Gi | 0.1 |
Alergeny
- Celer a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot