Francouzský toast s ovocem
Ingredience na 1 porci
Mléko polotučné | 15 ml | |
Jablko | 100 g | |
Vejce | 1 kus | |
Chléb celozrnný pšenično žitný (50g) | 2 krajíce | |
Med včelí (7 g) | 1 lžička | |
Skořice | 8 g |
Mléko, vejce a skořici ušleháme v hlubokém talíři. Chleba obalíme ve směsi, necháme ho nasáknout vajíčkem. Poté ho z obou stran opečeme na pánvi. Podáváme ozdobený ovocem, jogurtem, nebo arašídovým máslem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 934.287 Kj
Bílkoviny | 10.06 g |
Sacharidy | 31.31 g |
Sacharidy z cukrů | 0.05 g |
Tuky | 6.08 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.56 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 4.88 g |
Sodík | 0.28 g |
Vápník | 0.05 g |
Gi | 143.15 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Vejce a výrobky z nich
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot