Zeleninový salát s vejcem

Ingredience na 1 porci

Brokolice50 g
Olej olivový extra panenský3 ml
Salát ledový100 g
Ředkvičky40 g
Vejce2 kusy
Rajčata cherry1 hrst
Okurka salátová0.5 kusy
Citrónová šťáva čerstvá60 g
Semínka slunečnicová12 g

Brokolici trochu povaříme v lehce osolené vodě. Zeleninu pokrájíme a přidáme k ní uvařenou brokolici. Navrch dáme vajíčka které uděláme jako volské oko na mírném ohni, každý tak jak má rád. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 538.223 Kj

Bílkoviny7.5 g
Sacharidy6.82 g
Sacharidy z cukrů0.03 g
Tuky7.01 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)2.21 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.3 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina2.2 g
Sodík0.07 g
Vápník0.03 g
Gi0.45

Alergeny

  • Vejce a výrobky z nich
  • Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.