Rychlá houbová polévka

Ingredience na 1 porci

Sůl1 špetka
Kmín1 špetka
Houby sušené20 g
Nudle rýžové10 g
Olej řepkový3 ml
Libeček5 g
Směs kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)100 g

Houby necháme nabobtnat ve vodě. Zeleninu orestujeme na rozpálené pánvi, přidáme houby i s vodou, ve které byly namočeny, kmín, sůl a vaříme doměkka. Do horké polévky přidáme nudle a libeček a odstavíme. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 122.572 Kj

Bílkoviny0.5 g
Sacharidy1.24 g
Sacharidy z cukrů0.05 g
Tuky1.08 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.07 g
Vláknina0.05 g

Alergeny

  • Celer a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.