Mexická pizza s masovým korpusem
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Cibule | 0.5 kusy | |
Česnek | 1 stroužek | |
Rajčata cherry | 1 hrst | |
Paprika červená | 1 kus | |
Chilli paprička | 2 kusy | |
Sůl | 1 špetka | |
Kmín | 2 špetky | |
Koření paprika mletá | 1 špetka | |
Hovězí mleté | 180 g | |
Rajčatový protlak | 25 g |
Předehřejeme si troubu na 180°C. Maso ochutíme česnek, chilli, paprikou, solí a kmínem a důkladně promícháme. Pečeme buď na plechu, kde maso vytvarujeme to tvaru pizzy a nebo v kulaté formě. Po cca 30 ti minutách korpus potřeme protlakem a poklademe zeleninou, posypeme kořením a necháme dalších cca 10 – 15 minut péct.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 499.297 Kj
Bílkoviny | 3.57 g |
Sacharidy | 19.58 g |
Sacharidy z cukrů | 6 g |
Tuky | 3.57 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.05 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.11 g |
Vláknina | 6.03 g |
Vápník | 37.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot