Batátové hranolky
Ingredience na 1 porci
Sůl | 1 špetka | |
Koření paprika mletá | 1 špetka | |
Koření kari | 1 špetka | |
Olej kokosový | 1 ml | |
Brambory batáty pečené | 120 g |
Batáty oloupeme, nakrájíme na hranolky, smícháme v misce s kapkou oleje a kořením a dáme péct do předehřáté trouby na 220 °C po dobu 25-30 minut, aby byly hranolky pěkně křupavé.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 73.9563 Kj
Bílkoviny | 0.11 g |
Sacharidy | 0.83 g |
Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
Tuky | 1.1 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.9 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.1 g |
Vláknina | 0.03 g |
Vápník | 0.01 g |
Alergeny
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
Graf nutričních hodnot