Kuřecí plátky se zeleninou pečené v alobalu


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule0.5 kusy
Brambory se slupkou120 g
Kuřecí prsa (restovaná)120 g
Paprika červená1 kus
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Kmín1 špetka
Rajčata2 kusy
Koření provensálské1 špetka

Maso naklepeme, aby bylo krásně tenké, poté jej osolíme, opepříme a posypeme kořením. Maso položíme na alobal, na něho brambory nakrájené na kolečka, osolíme posypeme trochou kmínu. Na brambory vrstvíme zbylou zeleninu pokrájenou na libovolné kousky. Alobal uzavřeme a dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C po dobu cca 25 ti minut.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 468.382 Kj

Bílkoviny3.34 g
Sacharidy18.62 g
Sacharidy z cukrů6.36 g
Tuky3.59 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.03 g
Vláknina7.23 g
Vápník37.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.