Losos s okurkovo-avokádovým salátem
Ingredience na 1 porci
Salát ledový | 200 g | |
Okurka salátová | 0.5 kusy | |
Losos steak | 100 g | |
Avokádo čerstvé | 100 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Bílý jogurt 1,5% tuku | 20 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g |
Steak lososa očistíme, osolíme, okořeníme dle chuti a opečeme na rozpálené pánvi. (5 minut z každé strany) Mezitím si připravíme salát. Okurku nakrájíme na malé kostičky, čtvrtku avokáda vydlabeme lžící a také nakrájíme na kostičky, přidáme natrhané listy salátu, promícháme a zakápneme lžičkou jogurtu.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 86.563 Kj
Bílkoviny | 0.32 g |
Sacharidy | 2.14 g |
Sacharidy z cukrů | 0.02 g |
Tuky | 0.3 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.07 g |
Vláknina | 1.08 g |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot