Knäckebrot s ricottou a jahodami
Ingredience na 1 porci
Bazalka čerstvá | 5 hrstí | |
Med včelí (7 g) | 1 lžička | |
Jahody zahradní | 150 g | |
Sýr Ricotta | 120 g | |
Wasa bezlepkový a bezlaktozový Knäckerbrot | 4 kusy |
Ricottu smíchejte s nasekanou bazalkou a medem. Očištěné jahody nakrájejte na tenké plátky. Na chlebíček namažte vrstvu ricotty, poklaďte plátky jahod, přiklopte druhým kusem knäckebrotu a postup opakujte.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 302.481 Kj
Bílkoviny | 1.08 g |
Sacharidy | 14.51 g |
Sacharidy z cukrů | 0.36 g |
Tuky | 0.94 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.36 g |
Vláknina | 0.92 g |
Vápník | 0.02 g |
Gi | 77.5 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot