Studená řepná polévka


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule0.5 kusy
Kefír250 g
Brambory100 g
Červená řepa100 g
Okurka salátová0.5 kusy
Smetana zakysaná35 g
Sůl1 špetka
Kopr1 g

Vychlazený kefír smíchejte s naloženou červenou řepou, Přilijte i trochu nálevu. Okurku a cibulku nakrájejte najemno a přisypte do kefíru, brambory vařené ve šlupce( studené) nakrájejte na kostičky a přidejte do zbylých ingrediencí. Ozdobte lžící kysané smetany a posypejte nasekaným koprem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 261.064 Kj

Bílkoviny1.16 g
Sacharidy11.49 g
Sacharidy z cukrů6.07 g
Tuky0.28 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.13 g
Vláknina4.04 g
Vápník37 g
Gi0.3

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.