Broskvová polévka

Ingredience na 1 porci

Broskev ( 145 g)2 kusy
Smetana zakysaná100 g
Skořice5 g
Citrónová šťáva čerstvá10 g

Broskve povařte ve vodě, aby změkly. Poté rozmixujte a nechte vychladit. Přidejte skořici (nebo jakékoli jiné koření, které máte rádi, třeba perníkové nebo nějakou směs do kaší atd…) , kysanou smetanu, citronovou šťávu, promíchejte.Ozdobte lístkem máty či jakékoli jiné bylinky (meduňka, tymián, květ sedmikrásky atd…)

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 346.886 Kj

Bílkoviny1.14 g
Sacharidy18.36 g
Sacharidy z cukrů0.04 g
Tuky0.24 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.12 g
Vláknina1.83 g
Vápník0.01 g
Gi42

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.