Broskvová polévka
Ingredience na 1 porci
Broskev ( 145 g) | 2 kusy | |
Smetana zakysaná | 100 g | |
Skořice | 5 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 10 g |
Broskve povařte ve vodě, aby změkly. Poté rozmixujte a nechte vychladit. Přidejte skořici (nebo jakékoli jiné koření, které máte rádi, třeba perníkové nebo nějakou směs do kaší atd…) , kysanou smetanu, citronovou šťávu, promíchejte.Ozdobte lístkem máty či jakékoli jiné bylinky (meduňka, tymián, květ sedmikrásky atd…)
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 346.886 Kj
Bílkoviny | 1.14 g |
Sacharidy | 18.36 g |
Sacharidy z cukrů | 0.04 g |
Tuky | 0.24 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.12 g |
Vláknina | 1.83 g |
Vápník | 0.01 g |
Gi | 42 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot