Melounové Gaspacho
Ingredience na 1 porci
Hořčice plnotučná | 5 g | |
Česnek | 1 stroužek | |
Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
Olej olivový extra panenský | 15 ml | |
Meloun vodní | 100 g | |
Dýně hokkaido (po tepelné úpravě) | 120 g | |
Okurka salátová | 1 kus | |
Sůl | 1 špetka | |
Rajčata | 2 kusy | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g |
Česnek, rajčata a bazalku poopečte na pánvi. Poté přidejte ke zbylým ingrediencím a důkladně umixujte. Podávejte vychlazené a ozdobené mátou.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 239.628 Kj
Bílkoviny | 1.72 g |
Sacharidy | 7.48 g |
Sacharidy z cukrů | 0.05 g |
Tuky | 1.28 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.61 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.41 g |
Vláknina | 3.59 g |
Sodík | 0.02 g |
Vápník | 0.02 g |
Gi | 72 |
Alergeny
- Hořčice a výrobky z ní
Graf nutričních hodnot