Melounové Gaspacho

Melounové gazpacho

Ingredience na 1 porci

Hořčice plnotučná5 g
Česnek1 stroužek
Bazalka čerstvá1 hrst
Olej olivový extra panenský15 ml
Meloun vodní100 g
Dýně hokkaido (po tepelné úpravě)120 g
Okurka salátová1 kus
Sůl1 špetka
Rajčata2 kusy
Citrónová šťáva čerstvá5 g

Česnek, rajčata a bazalku poopečte na pánvi. Poté přidejte ke zbylým ingrediencím a důkladně umixujte. Podávejte vychlazené a ozdobené mátou.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 239.628 Kj

Bílkoviny1.72 g
Sacharidy7.48 g
Sacharidy z cukrů0.05 g
Tuky1.28 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.61 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina3.59 g
Sodík0.02 g
Vápník0.02 g
Gi72

Alergeny

  • Hořčice a výrobky z ní

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.