Ingredience


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 261

Pohanka

pohanka má vysokou nutriční hodnotu – je zdrojem vlákniny, najdeme zde nenasycené mastné kyseliny a také řadu vitamínů a...

Těstoviny bezvaječné

Ananas

Obsahuje velké množství vody (86,2%), vitamíny A, B1, B2, C (20.6 mg), dále minerální látky jako jsou vápník (21mg), železo (0,7 mg),...

Zeleninový vývar

Zelí kysané

Maso králičí

králičí maso je zdrojem plnohodnotných bílkovin se zastoupením všech esenciálních aminokyselin (tedy takových, které musí...

Květák

Obsahuje betakaroten, významné množství vitamínu C, dále vitamíny B a E, vápník, mangan a hořčík. Má v sobě také...

Olomoucké tvarůžky

jedná se o zrající sýr, který vyniká zejména svým vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Obsahuje ale...

Cottage

Cottage sýr Pilos je přírodní nezrající sýr ve smetaně. Jeho složení je jednoduché, obsahuje pouze tvaroh, smetanu a sůl.

Maso vepřové libové

libové vepřové maso je bohaté na bílkoviny, draslík či vitamíny skupiny B.

Rybí filé

rybí filé se většinou vyrábí z méně tučných druhů ryb, jako je treska, štikozubec, pangasius apod. Někdy se druhy ryb ve...

Makrela pečená

makrela obecná je dravá mořská ryba z čeledi makrelovitých. Z hlavních živin jsou v grilované makrele nejvíce zastoupeny bílkoviny, ale...

© COPYRIGHT 2025 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.