Ingredience


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 261

Kuřecí stehno

Čočka vařená

po sójových bobech a konopí má čočka třetí nejvyšší obsah bílkovin ze všech rostlin (26 %). Kromě minerálních...

Tuňák ve vlastní šťávě

Ocet

Ocet se vyrábí alkoholickým kvašením a obsahuje kyselinu octovou.

Jogurt selský 3,5 % tuku

kromě obsahu mléka, mléčné bílkoviny a jogurtové kultury tento produkt obsahuje probiotickou kulturu Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA5.

Brambory se slupkou

Maso krůtí

krůtí maso obsahuje mnoho kvalitních bílkovin a jen minimum tuku. Najdeme v něm také vitamíny skupiny B, zinek, vápník, železo a...

Hořčice plnotučná

Maso mleté

směs mletého hovězího a vepřového masa, je zpravidla velmi bohatá na tuk (asi ¼ podílu), dále obsahuje bílkoviny a zanedbatelné...

Strouhanka

klasická strouhanka se vyrábí z dobře usušeného bílého pečiva.

Kapusta hlávková

kapusta neboli brukev, je zelenina, která obsahuje cenné vitamíny (C, E, K, vitamíny skupiny B), minerální látky (vápník,...

Olej slunečnicový

slunečnicový olej má vysoký obsah kyseliny linolové. Najdeme zde také velké množství vitamínu E, lecitin, karotenoidy a vosky.

© COPYRIGHT 2025 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.