Ingredience
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 261
Kuřecí stehno
Čočka vařená
po sójových bobech a konopí má čočka třetí nejvyšší obsah bílkovin ze všech rostlin (26 %). Kromě minerálních...
Tuňák ve vlastní šťávě
Ocet
Ocet se vyrábí alkoholickým kvašením a obsahuje kyselinu octovou.
Jogurt selský 3,5 % tuku
kromě obsahu mléka, mléčné bílkoviny a jogurtové kultury tento produkt obsahuje probiotickou kulturu Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA5.
Brambory se slupkou
Maso krůtí
krůtí maso obsahuje mnoho kvalitních bílkovin a jen minimum tuku. Najdeme v něm také vitamíny skupiny B, zinek, vápník, železo a...
Hořčice plnotučná
Maso mleté
směs mletého hovězího a vepřového masa, je zpravidla velmi bohatá na tuk (asi ¼ podílu), dále obsahuje bílkoviny a zanedbatelné...
Strouhanka
klasická strouhanka se vyrábí z dobře usušeného bílého pečiva.
Kapusta hlávková
kapusta neboli brukev, je zelenina, která obsahuje cenné vitamíny (C, E, K, vitamíny skupiny B), minerální látky (vápník,...
Olej slunečnicový
slunečnicový olej má vysoký obsah kyseliny linolové. Najdeme zde také velké množství vitamínu E, lecitin, karotenoidy a vosky.