Ingredience
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 261
Cibule jarní
jarní cibulka je jedna z odrůd klasické cibule a má proto podobné účinky a vlastnosti. Najdeme zde zejména vitamín C, vitamíny skupiny B, provitamín A, vápník, železo, draslík, jód a...
Losos uzený
Olivy zelené
Ovesné vločky
Ovesné vločky jsou z výživového hlediska komplexem složených sacharidů, rostlinných bílkovin i tuků (obsaženy jsou zejména nenasycené...
Broskev ( 145 g)
Sýr eidam 30% tuku
Voda
Čistá voda by měla být čirá, bez chuti a bez zápachu.
Mozzarella
Obsahuje velké množství vápníku a bílkovin.
Vepřová panenka
Brambory
brambory jsou zdrojem sacharidů (zejména škrobu), dále zde najdeme velké množství cenných látek v podobě hořčíku, železa, zinku, mědi, manganu, fosforu, jódu, niklu, vápníku,...
Paprika červená
Vanilkový pudink
základem běžného pudinkového prášku je kukuřičný škrob, do kterého se přidává aroma a barvivo.