Ingredience
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 261
Lučina
Fazole
Hrášek čerstvý
Čerstvý hrášek je bohatým zdrojem vitamínu C a B, rostlinných bílkovin a vlákniny.
Křen
křen je rostlina z čeledi brukvovitých, která se pěstuje pro svůj silně aromatický kořen, jež slouží jako koření i léčivý přípravek.
Červená řepa
Obsahuje malé množství vitamínu C a B, zato je velmi bohatá na bílkoviny, vlákninu, draslík, zinek a důležitou látku pektin.
Máslo ghee
Kmín
Pstruh
Mouka polohrubá
Polotučný tvaroh
Tvaroh je zdrojem hodnotných a zároveň pro tělo lehce využitelných bílkovin. Obsahuje i další zdraví prospěšné látky –...
Smetana zakysaná
produkt obsahuje smetanu, kukuřičný škrob a bakterie mléčného kysání.
Kuřecí prsa (restovaná)