Amoleta, rýžové chlebíčky a zeleninový salát

Ingredience na 1 porci

Olej olivový1 ml
Salát ledový50 g
Vejce2 kusy
Okurka salátová1 kus
Chlebíčky rýžové (10g )2 kusy
Sůl1 špetka
Rajčata2 kusy

Vejce rozmícháme v hrníčku s trochou soli. Rozpálíme si pánvičku a směs vajíček vylijeme na pánvičku. Opečeme z obou strana a podáváme. Omyjeme rajče, okurku a ledový salát, nakrájíme na menší kousky, zakápneme olivovým olejem lehce osolíme.Podáváme s rýžovými chlebíčky.    

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 679.129 Kj

Bílkoviny7.22 g
Sacharidy7.29 g
Sacharidy z cukrů8.31 g
Tuky6.94 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)2.54 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.06 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina3.01 g
Sodík0.36 g
Vápník0.04 g

Alergeny

  • Vejce a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.