Batátové hranolky

Ingredience na 1 porci

Sůl1 špetka
Koření paprika mletá1 špetka
Koření kari1 špetka
Olej kokosový1 ml
Brambory batáty pečené120 g

Batáty oloupeme, nakrájíme na hranolky, smícháme v misce s kapkou oleje a kořením a  dáme péct do předehřáté trouby na 220 °C po dobu 25-30 minut, aby byly hranolky pěkně křupavé.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 73.9563 Kj

Bílkoviny0.11 g
Sacharidy0.83 g
Sacharidy z cukrů0.06 g
Tuky1.1 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.9 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.1 g
Vláknina0.03 g
Vápník0.01 g

Alergeny

  • Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.