Brambory ve slupce se zeleninou


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule0.5 kusy
Hrášek čerstvý100 g
Brambory se slupkou150 g
Olej olivový5 ml
Houby čerstvé50 g
Sýr parmazán strouhaný20 g

Brambory uvaříme, zeleninu a houby orestujeme a posypeme parmazánem.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 243.805 Kj

Bílkoviny1.44 g
Sacharidy9.37 g
Sacharidy z cukrů6.05 g
Tuky1.55 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina3.07 g
Vápník37 g
Gi0.15

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.