Červené fazole s kukuřicí a hráškem

Ingredience na 1 porci

Šunka kuřecí 96%5 g
Hrášek čerstvý50 g
Kukuřice sterilovaná50 g
Fazole100 g
Olej olivový2 ml
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Červené fazole vyjmeme z plechovky (případně si necháme fazole bez nálevu 4 hodiny namočené a pak je uvaříme) a podusíme s kukuřicí a hráškem. Nakonec nakrájíme šunku na kostičky a vše provaříme. Osolíme a opepříme.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 64.469 Kj

Bílkoviny0.53 g
Sacharidy0.89 g
Tuky1.05 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina0.11 g
Gi0.15

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.