Chléb se sýrovou pomazánkou, ředkvičkami

Ingredience na 1 porci

Ředkvičky100 g
Chléb celozrnný pšenično žitný (50g)1 krajíc
Cibule jarní1 kus
Sýr plísňový niva20 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Lučina15 g

Vytvoříme sýrovou pomazánkou z nastrouhané Nivy, lučiny, jarní cibulky, solí a pepře. Ředkvičky omyjeme a podáváme odděleně, jsou skvělým doplňkem, který celý chléb osvěží. Navíc jsou ředkvičky plné vitaminů a důležitých antioxidantů.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 558.184 Kj

Bílkoviny4.6 g
Sacharidy25.21 g
Tuky1.21 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.15 g
Vláknina4.84 g
Vápník27.01 g
Gi40.3

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.