Dušená zelenina

Ingredience na 1 porci

Mrkev1 kus
Máslo5 g
Česnek1 stroužek
Brokolice100 g
Hrášek čerstvý50 g
Květák100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Zeleninu podusíme na trošce másla. Osolíme a opepříme. Podávat můžeme samotné či s vařeným bramborem, rýží, bramborovou kaší či s pečivem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 213.282 Kj

Bílkoviny1.45 g
Sacharidy8.48 g
Sacharidy z cukrů0.04 g
Tuky1.06 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina4.11 g
Vápník0.01 g
Gi0.45

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2025 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.