Dušené kuře
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Mrkev | 1 kus | |
Petržel kořen | 100 g | |
Brokolice | 40 g | |
Kuřecí maso | 100 g | |
Víno bílé ( 2 dcl) | 0.1 sklenice | |
Květák | 40 g | |
Pórek | 0.5 kusy | |
Petržel nať | 10 g | |
Bujón v kostce | 12 g | |
Zeleninový vývar | 150 ml |
Smíchejte vývar, bujon, víno a přivedete k varu, vložíte kuřecí maso. Vaříte asi 20 minut. Zeleninu nakrájejte na malé kousky a přidejte do hrnce. Poté společně povařte do změknutí zeleniny.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 1106.744 Kj
Bílkoviny | 3.67 g |
Sacharidy | 16.45 g |
Sacharidy z cukrů | 0.05 g |
Tuky | 0.75 g |
Vláknina | 7.19 g |
Gi | 0.3 |
Alergeny
Graf nutričních hodnot