Francouzský toast

Ingredience na 1 porci

Mozzarella60 g
Bazalka čerstvá1 hrst
Vejce2 kusy
Chléb žitný (50g)1 krajíc
Oregano drcené2 špetky
Sůl1 špetka

Vyšleháme si vejce, oregáno, sůl a mléko. Ve směsi obalíme chléb, mezi jehož dvě půlky vložíme plátek mozzarely a lístek bazalky. Poté opečeme z obou stran na pánvi. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 850.3383 Kj

Bílkoviny10.45 g
Sacharidy24.78 g
Sacharidy z cukrů0.5 g
Tuky6.21 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.7 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina5.16 g
Sodík0.08 g
Vápník0.03 g

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj
  • Vejce a výrobky z nich
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.