Francouzský toast s ovocem

Ingredience na 1 porci

Mléko polotučné15 ml
Jablko100 g
Vejce1 kus
Chléb celozrnný pšenično žitný (50g)2 krajíce
Med včelí (7 g)1 lžička
Skořice8 g

Mléko, vejce a skořici ušleháme v hlubokém talíři.  Chleba obalíme ve směsi, necháme ho nasáknout vajíčkem. Poté ho z obou stran opečeme na pánvi. Podáváme ozdobený ovocem, jogurtem, nebo arašídovým máslem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 934.287 Kj

Bílkoviny10.06 g
Sacharidy31.31 g
Sacharidy z cukrů0.05 g
Tuky6.08 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.56 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina4.88 g
Sodík0.28 g
Vápník0.05 g
Gi143.15

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj
  • Vejce a výrobky z nich
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.