Hovězí plátek
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Cibule | 1 kus | |
Hovězí zadní | 100 g | |
Pepř | 1 špetka | |
Voda | 1 sklenice |
Maso omyjeme naklepeme, osušíme a osolíme, opepříme a necháme odležet. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme maso. Potom maso vyjmeme a na oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Nakonec přidáme kuličky pepře, nového koření a opečené maso. Podlijeme vodou a pečeme. Podle potřeby maso obracíme a podléváme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 190.36 Kj
Bílkoviny | 1.2 g |
Sacharidy | 9 g |
Sacharidy z cukrů | 6 g |
Tuky | 0.37 g |
Vláknina | 3 g |
Vápník | 37 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot