Hovězí plátek


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule1 kus
Hovězí zadní100 g
Pepř1 špetka
Voda1 sklenice

Maso omyjeme naklepeme, osušíme a osolíme, opepříme a necháme odležet. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme maso. Potom maso vyjmeme a na oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Nakonec přidáme kuličky pepře, nového koření a opečené maso. Podlijeme vodou a pečeme. Podle potřeby maso obracíme a podléváme.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 190.36 Kj

Bílkoviny1.2 g
Sacharidy9 g
Sacharidy z cukrů6 g
Tuky0.37 g
Vláknina3 g
Vápník37 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.