Jáhelný puding

Ingredience na 1 porci

Med včelí (7 g)2 lžičky
Datle sušené a vypeckované80 g
Jáhly vařené100 g
Skořice16 g
Jogurt selský 3,5 % tuku150 g

Uvařené jáhly necháme 10 minut odstát. Všechny ingredience včetně jáhel rozmixujeme dohladka. Navrch ozdobíme skořicí. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 132.436 Kj

Bílkoviny0.13 g
Sacharidy6.81 g
Sacharidy z cukrů0.68 g
Tuky0.64 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.02 g
Vláknina0.36 g
Sodík0.06 g
Vápník1.02 g
Gi100

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.