Jáhelný puding
Ingredience na 1 porci
Med včelí (7 g) | 2 lžičky | |
Datle sušené a vypeckované | 80 g | |
Jáhly vařené | 100 g | |
Skořice | 16 g | |
Jogurt selský 3,5 % tuku | 150 g |
Uvařené jáhly necháme 10 minut odstát. Všechny ingredience včetně jáhel rozmixujeme dohladka. Navrch ozdobíme skořicí.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 132.436 Kj
Bílkoviny | 0.13 g |
Sacharidy | 6.81 g |
Sacharidy z cukrů | 0.68 g |
Tuky | 0.64 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.02 g |
Vláknina | 0.36 g |
Sodík | 0.06 g |
Vápník | 1.02 g |
Gi | 100 |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot