Jehněčí s ředkvičkami a salátem

Ingredience na 1 porci

Bazalka čerstvá1 hrst
Olej olivový10 ml
Ředkvičky100 g
Cibule jarní1 kus
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Fenykl150 g
Citrónová šťáva čerstvá5 g
Jehněčí kotlety100 g

Jehněčí maso osolíme, opepříme a orestujeme na trošce oleje z obou stran dozlatova. Přidáme jarní cibulku, fenykl nakrájený plátky a taktéž krátce orestujeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky, přendáme na talíř společně se zeleninou a masem. Zakapeme limetkou a podáváme s brambory ve slupce a sklenicí vody.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 97.542 Kj

Bílkoviny1.02 g
Sacharidy1.1 g
Tuky1.4 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina0.5 g
Vápník27 g
Gi0.3

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.