Jehněčí s ředkvičkami a salátem
Ingredience na 1 porci
Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
Olej olivový | 10 ml | |
Ředkvičky | 100 g | |
Cibule jarní | 1 kus | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Fenykl | 150 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
Jehněčí kotlety | 100 g |
Jehněčí maso osolíme, opepříme a orestujeme na trošce oleje z obou stran dozlatova. Přidáme jarní cibulku, fenykl nakrájený plátky a taktéž krátce orestujeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky, přendáme na talíř společně se zeleninou a masem. Zakapeme limetkou a podáváme s brambory ve slupce a sklenicí vody.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 97.542 Kj
Bílkoviny | 1.02 g |
Sacharidy | 1.1 g |
Tuky | 1.4 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Vláknina | 0.5 g |
Vápník | 27 g |
Gi | 0.3 |
Alergeny
Graf nutričních hodnot