Knäckebrot s ricottou a jahodami

Ingredience na 1 porci

Bazalka čerstvá5 hrstí
Med včelí (7 g)1 lžička
Jahody zahradní150 g
Sýr Ricotta120 g
Wasa bezlepkový a bezlaktozový Knäckerbrot4 kusy

Ricottu smíchejte s nasekanou bazalkou a medem. Očištěné jahody nakrájejte na tenké plátky. Na chlebíček namažte vrstvu ricotty, poklaďte plátky jahod, přiklopte druhým kusem knäckebrotu a postup opakujte. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 302.481 Kj

Bílkoviny1.08 g
Sacharidy14.51 g
Sacharidy z cukrů0.36 g
Tuky0.94 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.36 g
Vláknina0.92 g
Vápník0.02 g
Gi77.5

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.