Králík s fenyklovým salátem

Ingredience na 1 porci

Olej olivový2 ml
Maso králičí150 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Fenykl150 g
Citrónová šťáva čerstvá5 g

Maso opečte na pánvi. Dochutit lze bylinkami, česnekem, kořením, a to bez problému i samotným fenyklem.

Postup na fenykl salát je jednoduchý: Fenykl nakrájejte na jemné plátky, pokapejte citronovou šťávou, osolte, přidejte olej. Zamíchejte a dejte uležet do lednice. Maso podávejte se salátem a brambory. Případně je možné připravit samotný fenykl salát, a to bez využití masa.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 44.948 Kj

Bílkoviny0.24 g
Sacharidy0.03 g
Tuky1.02 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.