Krůtí maso po indicku

Ingredience na 1 porci

Olej olivový2 ml
Cibule jarní1 kus
Paprika červená1 kus
Paprika žlutá1 kus
Maso krůtí restované115 g
Koření kari1 špetka

Maso nakrájejte na tenké plátky, nebo rozdělte vidličkou na svazky vláken. Troubu předehřejte na nejvyšší stupně. Zeleninu nakrájejte na proužky. Maso rozložte na plech, poprašte kari kořením a zakápněte olejem. Přisypte zeleninu. Společně pečte asi 8 minut. Během pečení jednou promíchejte. Podávejte s celozrnným pita chlebem a zeleninovým salátem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 272.988 Kj

Bílkoviny2.89 g
Sacharidy10.62 g
Tuky4.36 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina4.31 g
Vápník27.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.