Kuřecí gorgonzola
Ingredience na 1 porci
Olej olivový | 1 ml | |
Kuřecí prsa (restovaná) | 100 g | |
Žampiony čerstvé | 50 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Smetana na vaření 10% | 30 g |
Kuřecí maso si ochutíme a zprudka orestujeme na nepřilnavé pánvi. Na jiné pánvi si osmahneme na tenké plátky nakrájené a očištěné žampiony, které po chvilce restování zalijeme smetanou, dochutíme. Na talíři přelijeme maso omáčkou. Podáváme s různými druhy příloh a zeleninovými kombinacemi.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 47.868 Kj
Bílkoviny | 0.32 g |
Sacharidy | 0.08 g |
Sacharidy z cukrů | 0.04 g |
Tuky | 1.12 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.94 g |
Vláknina | 0.01 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot