Kuřecí gorgonzola

Ingredience na 1 porci

Olej olivový1 ml
Kuřecí prsa (restovaná)100 g
Žampiony čerstvé50 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Smetana na vaření 10%30 g

Kuřecí maso si ochutíme a zprudka orestujeme  na nepřilnavé pánvi. Na jiné pánvi si osmahneme na tenké plátky nakrájené a očištěné žampiony, které po chvilce restování zalijeme smetanou, dochutíme. Na talíři přelijeme maso omáčkou. Podáváme s různými druhy příloh a zeleninovými kombinacemi. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 47.868 Kj

Bílkoviny0.32 g
Sacharidy0.08 g
Sacharidy z cukrů0.04 g
Tuky1.12 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.94 g
Vláknina0.01 g

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.