Kuřecí maso s hráškovým pyré a mátou
Ingredience na 1 porci
Hrášek čerstvý | 120 g | |
Mléko polotučné | 100 ml | |
Kuřecí prsa (restovaná) | 100 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Máta bylinka | 20 g | |
Šunka nejvyšší jakosti 92% masa | 50 g |
Maso si obalíme do plátků šunky a dáme péct do předehřáté trouby na 180 ° C na dobu cca 20 minut . Hrášek vaříme po dobu 5 minut ve větším hrnci . Hrášek scedíme a mixujeme dohladka spolu s postupně dolévaným mlékem a nasekanou mátou .
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 30.403 Kj
Bílkoviny | 0.67 g |
Sacharidy | 0.89 g |
Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
Tuky | 0.09 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.03 g |
Vláknina | 0.13 g |
Gi | 0.3 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot