Kuřecí maso s hráškovým pyré a mátou

Ingredience na 1 porci

Hrášek čerstvý120 g
Mléko polotučné100 ml
Kuřecí prsa (restovaná)100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Máta bylinka20 g
Šunka nejvyšší jakosti 92% masa50 g

Maso si obalíme do plátků šunky a dáme péct do předehřáté trouby na 180 ° C na dobu cca 20 minut . Hrášek vaříme po dobu 5 minut ve větším hrnci . Hrášek scedíme a mixujeme dohladka spolu s postupně dolévaným mlékem a nasekanou mátou .

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 30.403 Kj

Bílkoviny0.67 g
Sacharidy0.89 g
Sacharidy z cukrů0.06 g
Tuky0.09 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.03 g
Vláknina0.13 g
Gi0.3

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.