Losos s okurkovo-avokádovým salátem

Ingredience na 1 porci

Salát ledový200 g
Okurka salátová0.5 kusy
Losos steak100 g
Avokádo čerstvé100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Bílý jogurt 1,5% tuku20 g
Citrónová šťáva čerstvá5 g

Steak lososa očistíme, osolíme, okořeníme dle chuti a opečeme na rozpálené pánvi. (5 minut z každé strany) Mezitím si připravíme salát. Okurku nakrájíme na malé kostičky, čtvrtku avokáda vydlabeme lžící a také nakrájíme na kostičky, přidáme natrhané listy salátu, promícháme a zakápneme lžičkou jogurtu. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 86.563 Kj

Bílkoviny0.32 g
Sacharidy2.14 g
Sacharidy z cukrů0.02 g
Tuky0.3 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.07 g
Vláknina1.08 g

Alergeny

  • Ryby a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.