Omeleta z hlívy

Ingredience na 1 porci

Hlíva ústřičná80 g
Hrášek čerstvý40 g
Vejce2 kusy
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Kapary20 g
Máslo ghee11 g

Na pánvi si rozehřejte ghee na kterém následně cca 5 minut opékejte na menší kousky pokrájenou hlívu. Přisypte hrášek a zalijte ušlehaným ochuceným vajíčkem. Chvilku nechte pod pokličkou péct. Servírujte s pokrájenými kapary a celozrnným pečivem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 376.764 Kj

Bílkoviny6.54 g
Sacharidy1.16 g
Tuky6.48 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)2.17 g
Cholesterol0.23 g
Vláknina0.06 g
Sodík0.07 g
Vápník0.03 g
Gi0.15

Alergeny

  • Vejce a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.