Omeleta z hlívy
Ingredience na 1 porci
Hlíva ústřičná | 80 g | |
Hrášek čerstvý | 40 g | |
Vejce | 2 kusy | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Kapary | 20 g | |
Máslo ghee | 11 g |
Na pánvi si rozehřejte ghee na kterém následně cca 5 minut opékejte na menší kousky pokrájenou hlívu. Přisypte hrášek a zalijte ušlehaným ochuceným vajíčkem. Chvilku nechte pod pokličkou péct. Servírujte s pokrájenými kapary a celozrnným pečivem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 376.764 Kj
Bílkoviny | 6.54 g |
Sacharidy | 1.16 g |
Tuky | 6.48 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 2.17 g |
Cholesterol | 0.23 g |
Vláknina | 0.06 g |
Sodík | 0.07 g |
Vápník | 0.03 g |
Gi | 0.15 |
Alergeny
- Vejce a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot