Ovesné vločky s ovocem a slunečnicemi

Ingredience na 1 porci

Banán50 g
Mléko polotučné250 ml
Jablko50 g
Med včelí (7 g)1 lžička
Ovesné vločky1 hrst
Semínka slunečnicová10 g

Vločky přelijeme mlékem, ovoce nakrájíme na malé kousky, přidejte slunečnicová jádra,med, všechno promíchejte. Podáváme se sklenicí mléka a plátkem knäckebrotu.   

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 597.212 Kj

Bílkoviny4.26 g
Sacharidy24.4 g
Sacharidy z cukrů0.05 g
Tuky0.48 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.07 g
Vláknina3.18 g
Sodík0.21 g
Vápník0.02 g
Gi173.15

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.