Panenka s bylinkovou krustou
Ingredience na 1 porci
Máslo | 10 g | |
Olej olivový | 5 ml | |
Vepřová panenka | 100 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Petržel nať | 10 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 3 g | |
Máta bylinka | 10 g | |
Citronová kůra čerstvá | 3 g |
Panenku nakrájíme na plátky a krátce orestujeme po obou stranách. Nasekáme bylinky a vmícháme je společně se šťávou a kůrou z citronu, solí a pepřem do másla. Utřeme krém, který necháme na horkém mase rozpustit. Podáváme s rýží.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 95.581 Kj
Bílkoviny | 0.39 g |
Sacharidy | 0.92 g |
Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
Tuky | 1.89 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.4 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
Vláknina | 0.08 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot