Panenka s bylinkovou krustou

Ingredience na 1 porci

Máslo10 g
Olej olivový5 ml
Vepřová panenka100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Petržel nať10 g
Citrónová šťáva čerstvá3 g
Máta bylinka10 g
Citronová kůra čerstvá3 g

Panenku nakrájíme na plátky a krátce orestujeme po obou stranách. Nasekáme bylinky a vmícháme je společně se šťávou a kůrou z citronu, solí a pepřem do másla.  Utřeme krém, který necháme na horkém mase rozpustit. Podáváme s rýží.    

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 95.581 Kj

Bílkoviny0.39 g
Sacharidy0.92 g
Sacharidy z cukrů0.06 g
Tuky1.89 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.4 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.3 g
Vláknina0.08 g

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.