Panenka s česnekovou omáčkou


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule0.5 kusy
Máslo5 g
Česnek2 stroužky
Vepřová panenka100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Panenku si zprudka orestujeme na pánvi. Poté vložíme do trouby a pečeme 10 minut na 190°C.  Poté maso necháme odpočinout na kousku pečícího papíru.  Z výpeku si uděláme omáčku, přidáme do něho máslo, najemno nakrájenou cibulku a společně chvíli restujeme. Přidáme pepř a lisovaný česnek a chvilku podusíme. Panenku nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 246.37 Kj

Bílkoviny1.53 g
Sacharidy10.25 g
Sacharidy z cukrů6 g
Tuky1.14 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina3 g
Vápník37.01 g

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2025 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.