Pečená růžičková kapusta

Ingredience na 1 porci

Česnek3 stroužky
Kapusta růžičková150 g
Brusinky sušené15 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Petržel nať10 g
Olej řepkový5 ml

Kapusty rozkrájejte na poloviny. V míse je smíchejte s olejem, solí, pepřem a stroužky česneku. Směs přendejte na pečící papír a pečte v předehřáté troubě na 180°C po dobu 35-40 minut. Sušené brusinky namočíme do vody a necháte je nasáknout cca 30 minut. Brusinky slijte a dejte stranou. Upečenou kapustu promíchejte s natí petrželky a brusinkami. Můžete podávat samotné nebo jako přílohu k masu.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 79.9364 Kj

Bílkoviny0.4 g
Sacharidy1.99 g
Sacharidy z cukrů0.52 g
Tuky1.02 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.08 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.11 g
Vláknina0.07 g
Vápník0.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.