Pečené brambory v jogurtu
Ingredience na 1 porci
Brambory se slupkou | 120 g | |
Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
Olej olivový extra panenský | 8 ml | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Jogurt selský 3,5 % tuku | 100 g |
Brambory nakrájejte na jemné plátky. Bílý jogurt smíchejte s libovolným kořením či bylinkami a lžíci oleje. Brambory smíchejte s jogurtem a dejte péct do předehřáté trouby. Pečte dokud brambory nebudou měkké.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 50.613 Kj
Bílkoviny | 0.37 g |
Sacharidy | 0.23 g |
Sacharidy z cukrů | 0.09 g |
Tuky | 1.01 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.62 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
Vláknina | 0.18 g |
Vápník | 1 g |
Gi | 35 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot