Pečené jablko

Ingredience na 1 porci

Jablko200 g
Ořechy vlašské0.5 hrsti
Rozinky4 g
Ovesné vločky1 hrst
Skořice1 g
Sirup agávový bio6 g

Předehřejte troubu na 180°C. Rozinky a ořechy posekejte na drobné kousky. Agáve sirup smíchejte s ovesnými vločkami, ořechy a rozinkami. Přidejte trochu skořice. Z jablka vykrojte jadřinec, slupku po obvodu několikrát nařízněte, aby při pečení nepopraskala. Jablko naplníte směsí a dáte do zapékací mísy. Přilijte vodu asi do třetiny jablka. Pečte cca 40 minut.   

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 797.726 Kj

Bílkoviny6.08 g
Sacharidy21.43 g
Sacharidy z cukrů0.65 g
Tuky6.03 g
Vláknina10.95 g
Sodík0.22 g
Gi68

Alergeny

  • Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.