Pečené krůtí maso s hlívou, brambory


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule1 kus
Hlíva ústřičná100 g
Brambory bez slupky100 g
Maso krůtí restované100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Kmín1 špetka

Na troše másla osmahneme cibulku. Hlívu nakrájíme na menší kousky a dáme ji podusit s trochou vody a kmínem do menšího hrnce společně s cibulkou. Dusíme cca 15 min. Mezitím si očistíme maso a nakrájíme na menší kousky. Nasolíme a opepříme. Vložíme do menšího pekáčku a zalijeme směsí s hlívy a cibulky. Pečeme cca 50 min na 180°C. Podáváme s vařeným bramborem.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 245.006 Kj

Bílkoviny1.34 g
Sacharidy9.2 g
Sacharidy z cukrů6 g
Tuky0.26 g
Vláknina3.03 g
Vápník37 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.